maandag 23 maart 2009

Bracco pup


De negen puppen van Tito Pedrini di Ala D'Oro en Eliza zijn nu 10 weken oud. Het laatste pupje "Dorina" is afgelopen zaterdag opgehaald door haar nieuwe eigenaren. Dit betekent dat Anke en Dieter geen pupjes meer beschikbaar hebben. Alle puppen hebben een baasje gevonden en wat zo leuk is dat wij door enkele baasjes van onze "kleinkinderen" zeer regelmatig op de hoogte worden gehouden. In het huis van Anke en Dieter is het nu dus een stuk rustiger, natuurlijk hebben ze zelf ook een pupje gehouden, een prachtige oranje teefje. We hebben al afgesproken dat we gezamenlijk naar de show in Maastricht gaan. Ik verheug me er nu al op!
Bent je nog op zoek naar een bracco pup, LET DAN OP!
De bracco italiano puppen van Rigmor worden geboren rond 10 mei van dit jaar. Ook voor dit nestje geldt dat er goede baasjes gevonden moeten worden. Rigmor is de eigenaar van kennel da Costa Vista in Noorwegen. Op onze webpagina staat meer informatie over de gemaakte combinatie. Ga naar http://www.bracco-italiano-kennel.nl/ , dan naar PUPPY INFO

5 opmerkingen:

Stephanie zei

Geweldig, alle puppen een nieuw leuk lief baasje!! Top gedaan Anke! Maastricht here we come!

Jaap & Tina Muller/Steffens zei

Ja, Anke heeft echt haar best gedaan om goede geschikte baasjes te vinden. Baasjes die een bracco op waarde kunnen schatten... Ik denk dat menig bracco mens hier nog wat van kan leren.

Unknown zei

Ja hardstikke mooi, en de puppen van Jet worden eind april geboren en daar zoeken we ook nog een paar baasjes voor!

Groet,

Frans

Jaap & Tina Muller/Steffens zei

Ha die Frans leuk je reactie in mijn BLOG! Had nog niet eerder een reactie gehad van jou hier. Ja, er worden (zijn) dit jaar best wat puppen geboren of worden nog geboren in binnen en buitenland. Wij hebben besloten volgend jaar een nestje te nemen met Miuccia Prada di Ala D'Oro. Ik denk dat ze zal worden gedekt in februari 2010 Wij zien nu al uit naar dit nestje.
Maar eerst gaan we alle nestjes van onze "kinderen" en "klein kinderen" bekijken!
Groet Tina

Unknown zei

Ik ben niet zo'n blogger, maar soms vind ik het wel leuk. En natuurlijk ben je straks welkom (eigenlijk reken ik een beetje op jullie) bij het nest van Jet... Je eigen kleinkind, of is het nou kind?

groet
Frans