woensdag 31 juli 2019

Bracco Italiano Puppen (Nederlands)Edda da Dama di Ala D`Oro "Edda"

Edda is de teef die wij hebben laten dekken. Ze is drie jaar oud en is oranje/wit van kleur. Edda is officieel geröntgend en heeft uitslag FCI HD A and FCI ED 0/0. Edda's DNA is getest op afstamming en op kleur. Ze is een super zoete hond, enorm gehoorzaam. Edda is opgegroeid en opgeleid bij haar (co)eigenaar June in Schotland. Ze heeft een enorme werklust met een geweldige neus. Wij jagen met haar in Nederland, Schotland en Italië. Ze is in het bezit van officiële Uitmuntende Italiaanse veldwerk kwalificaties, tevens heeft ze haar apporteer brevet. Op de show doet "Edda" het ook geweldig. Ze draagt de titel van Nederlands Kampioen.

Fabrizio Bettino di Ala D'Oro "Mose"

Mose is de reu die Edda heeft gedekt. Hij is een oranje/witte reu van acht jaar oud. Mose is officieel geröntgend en heeft de uitslagen FCI HD A en FCI ED 0/0 . Ook zijn DNA is getest op kleur. Mose heeft mooie titels verworven, zoals Nederlands Jeugdkampioen, Nederlands Kampioen en Internationaal Kampioen. Mose is een imposante reu, hij is lief en eerlijk. We zijn erg gecharmeerd van zijn sterke karakter, wat onder andere maakt dat hij een echte doorzetter is. Hij heeft een enorme werklust. Mose is opgegroeid en opgeleid bij zijn (co) eigenaar Michel. In Italië behaalde Mose uitmuntende officiële veldwerk kwalificaties.

Nieuwe Kans

Vorig jaar probeerde wij deze bloedlijnen al te kruisen. Onze Sebastiana Bruna "Bas" (de zus van Mose) werd toen gedekt door Morini (de broer van Edda). Helaas bleef deze combinatie leeg. Nu dus hopelijk op deze manier, met Mose en Edda, toch opnieuw een kans op puppen met deze mooie afstamming.

Verwachting

Wij hebben enorm hoge verwachtingen van deze combinatie en hopen dan ook dat het gaat lukken. Mocht dat zo zijn dat Edda zwanger blijkt, dan worden de puppen eind september geboren en zijn ze begin december oud genoeg om naar hun nieuwe baasjes te gaan. Er kunnen uit deze combinatie alleen oranje puppen geboren worden.

Regels

Deze geplande combinatie voldoet natuurlijk aan de regels van de officiële FCI Kennel Club, de Raad van Beheer op kynologisch gebied (RvB) in Nederland.
Wij zijn lid van de rasvereniging, Vereniging Italiaanse Staande Jachthonden (VISJ) die bij de RvB is aangesloten. Onze combinatie voldoet ook aan het VISJ Vereniging Fokreglement.


Ben je geïnteresseerd in een puppy van onze Ala D'Oro kennel, voel je dan vrij om contact met ons op te nemen. Email dialadoro@gmail.com

Geen opmerkingen: