vrijdag 26 september 2008

Peppino


Peppino is ondertussen definitief herplaatst. Zo'n familie wissel gaat de hond meestal niet in de koude kleren zitten, deze vraagt immers niet om verandering. In dit geval is Peppino echt een gelukvogel. Hij heeft nu een baasje die ruim de tijd voor hem heeft want het werk is aan huis en de paarden hobby van het nieuwe baasje zorgt ervoor dat er iedere dag een grote hoeveelheid kilometers worden gemaakt in het aangrenzende bos.
Zes weken zijn alweer voorbij en een huisbezoek was gepland. Bij aankomst in het zuiden was het direct duidelijk, Peppino zit hier op zijn plek. Hij eet als een bootwerker en heeft niet in het geheel de behoefte om van huis weg te lopen, in de tuin begroet hij ons uitbundig en laat hij gelijk al zijn speelgoed en botten zien. Hij ziet er zo vrolijk uit. Het nieuwe baasje Simone verteld trots hoe blij en gelukkig zij is met deze lieve herplaatser. Hond en baas spreken dezelfde taal! Een TOP match. En een gelukkige Peppino betekent een gelukkige Jaap en Tina.

2 opmerkingen:

hanneke zei

iedereen weer gelukkig! gefeliciteerd Peppino met je nieuwe baas en vice versa! En Jaap en Tina ook gefeliciteerd, wederom een koppeling geslaagd!

Anna zei

We wish you a very nice and of course succesful trip! Talk to you when you are back home again! Kisses from all of us here at BiancoRosso´s!