maandag 8 september 2008

Clubmatch, Frankrijk CFBIS


Op 7 september was de Bracco Italiano en Spinone Clubmatch.Op de Franse clubmatch was het prima toeven. Een flinke regenbui hierna kwam de zon door en bleef het voor de rest van de clubdag droog. Wij vonden het een heerlijke dag, gezellige mensen, leuke honden en de organisatie was prima. Tussen de middag werd er gezamenlijk aan lange tafels gegeten. We hebben op het lidmaatschap gedronken. Oude bekenden begroet maar vooral nieuwe braccofielen leren kennen. Er waren 31 inschrijvingen. De resultaten van onze honden (het waren er 10) waren toppie, allen uitmuntende keurrapporten. Zo ook voor onze puppen, Mara Anna en Dolce Amore zij schitterde in de grote ring. De TAN die nodig is voor het Franse Kampioenschap werd helaas niet gehouden, die hebben we nog te goed zo heeft de organisatie ons beloofd! De uitnodiging is al binnen.
Beste Teef; Laura Biagiotti di Ala D’Oro Beste Reu; Mariotto di Ala D’Oro. Op de foto de Franse keurmeester met Mariotto en Stepahnie. “Mauro” werd door de keurmeester gekozen tot Beste Hond van de Show.

4 opmerkingen:

Rigmor Fiveltun zei

Yeeeeaaah!!! Congratulations with all the great results! You are TOP-breeders!!! Hugs from the mountaingang in Norway.

Stephanie zei

Bedankt voor deze gezellige dag! Heb zin in ons volgende uitje, schiet al lekker op!!

-Aktivt Hundeliv forhandler kvalitet til den aktive hund og ejer- zei

It so nice to be part of this Ala D´Oro BiancoRosso family!!! Great result in France, kisses from all of us here at BiancoRosso

Rigmor Fiveltun zei

Hope you are well! Skype you soon! Have a nice weekend. Hugs from us at Costa Vista.