zondag 16 maart 2008

Trots


Onze complimenten gaan naar Mariotto "Mauro"genaamd plus baasje/voorjaagster Stephanie. Vandaag deden zij mee aan een jachthonden proef bij de vereniging "Hubertus". Mariotto, liet op deze proef zien dat hij een echte Ala D'Oro is. Een mooi B-diploma was het resultaat, voor een Bracco van slechts 16 maanden is dat geweldig.
"Mauro"doet vanaf jongs af aan samen met Stephanie de jacht- en een gehoorzaamheidcursus, met Arjan doet hij het veldwerk. Stephanie en Arjan, jullie enthousiastme begint vruchten af te werpen. Toppie, wij zijn super trots op jullie!
Ook kregen wij vanuit Denenmarken het bericht dat onze Bambaia "Bambie"het geweldig heeft gedaan tijdens een veldwerk wedstrijd. Het lijkt erop dat deze kleine meid heel Denenmarken verrast met haar prachtige werk. Kim is druk met al zijn honden aan het werk. "Rucci" wordt gebruikt voor het zweet werk, "Fretje"doet het geweldig op de allround jachtproeven en nu dus Bambie die het zo goed doet op de veldwedstrijden. Kim en "Bambie" wij zijn ook op jullie super trots! Op foto: "Mauro".

Geen opmerkingen: