maandag 31 maart 2008

TOP weekend !

In Zuidermeer moet je zijn! De puppen hebben het afgelopen weekend heerlijk gehad, de hele dag lekker vertroeteld door vooral veel super lieve mensen. Ook moeder "Mot" had het naar haar zin, ze is blij dat haar pupjes gesocialiseerd worden en natuurlijk brengen bezoekers lekkers mee. "Mot" die gek is op lekkers vond vooral de grote verse hazelnoten taart van Laura en Thomas heerlijk. Er zijn van het weekend veeeeeeeeeeeeel foto's gemaakt!

Er heerste een extra feestelijke stemming, vanuit Italie kregen we het resultaat van de kampioenschap veldwedstrijd in Italie door. Laura en Jaap wisten in Toscane een prachtige 4e plaats te bemachtigen. Maar liefst 90 bracchi deden mee! Je meten met de allerbeste in Italie, dat is wat wij al jaren met veel succes doen. Ook vandaag moeten ze weer aan de bak, hoe de uitslag ook zal luiden ons weekend kan niet meer stuk. Zodra ze thuis zijn meer nieuws op de website!

5 opmerkingen:

Rigmor Fiveltun zei

Congratulation!!!!!! We are so proud of you! Well done :-). Lots of kisses from the Costa Vista- gang!

Jaap & Tina Muller/Steffens zei

Thank you so much Rigmor, today it even went better!! We will tell you on ...skypeeeeeeeeeee!
love tina

Stephanie zei

Het was weer erg gezellig vh weekend!! Wat een geweldige resultaten zeg van Laura en Jaap!! Echt TOPPIE!!!! Hele dikke knuffel van haar grote zoon.

Berendien zei

Gefeliciteerd met het mooie succes in Italie!!!!!
Mama

Anna zei

CONGRATUALATIONS!!! Well done, but as we all know it was just a matter of time!!! HUGS AND KISSES from Denmark

Anna & Kim