zaterdag 23 juli 2016

Bracco Italiano Maranzano di Ala D'Oro

Met veel verdriet laten Arjan en Stephanie ons weten dat hun Maranzano di Ala D'Oro, beter bekend onder de naam Emzo gister in alle rust thuis is ingeslapen.
 


Emzo werd geboren op 10 november 2004 uit Laura Biagiotti di Ala D'Oro X Moschino di Ala D'Oro. Wij herinneren ons nog goed dat Arjan en Stephanie jaren geleden kwamen kijken of een Bracco Italiano een hond voor hun zou zijn. Ze stonden al een poosje bij ons op de lijst maar wilde wachten met de aanschaf van een hond tot ze hun eigen huis zouden bezitten. Toen het nestje in 2004 werd geboren en een huis was gekocht, hadden ze voorkeur voor een grote hond. Niet gek dus dat de keuze uiteindelijk op Emzo viel. Een mooi grote reu uit het nestje. Vanaf pup zijn werd er enorm getraind met Emzo, geen cursus overgeslagen. Een lieverd was het. In de loop van de jaren werd Emzo toch echt een beetje Arjan zijn oogappel.  Emzo heeft een super leven gehad bij deze twee baasjes en wij willen ze daar dan ook enorm voor bedanken. Het is heerlijk als je "puppen" goed terecht komen en een lang en fijn leven hebben. Daarnaast hebben wij door Emzo een mooie vriendschap opgebouwd met Stephanie en Arjan. Lieve Arjan en Stephanie er zijn zo veel mooie herinneringen aan Emzo, heel veel sterkte met het verlies van jullie maatje.

2 opmerkingen:

Michel zei

Ik weet nog goed dat wij kwamen kijken voor een hondje toen Mot zwanger was, Arjan en Stephanie waren er ook met Emzo en volgens mij was Mauro er ook bij, dat ik bij me zelf dacht van zo'n grote lieve jongen wil ik ook wel! Arjan en Stephanie heel veel sterkte met het verlies van jullie lieve mannetje!

St├ęphanie zei

Ja dat herinner ik mij nog. Emzo was echt zoooo super lief! Die heeft echt nog nooit een grom of snauw gegeven. Het was een bijzondere hond. We missen hem maar weten ook dat het de juiste beslissing was. Xx