maandag 26 september 2011

Mot, back in shape!


"Motje" Miuccia Prada is weer helemaal in (jacht)vorm. En met een beetje geluk heeft ze ook haar oude "lijntje" weer terug op de Winner in Amsterdam.
Zaterdagavond was ze mee op de eenden.

7 opmerkingen:

cees zei

geweldige foto's van italie. ook mijn felicitaties aan Stephanie met het behalen van dit jachtdiploma. Wat moet het toch een feest zijn om met zo'n hond te mogen werken. Ook met pup Lisa gaat alles naar wens en heeft ook een fietsenrekje.

Jaap & Tina Muller/Steffens zei

Heb van Jaap begrepen dat Lisa prima gaat. Jammer dat ik er niet bij kon zijn. We moeten maar snel afspreken voor een jachtles in Almere!

Stephanie zei

Cees dank je wel! Dikke knuffels voor je honden meiden!

redfox zei

van uit sommelsdijk willen wij steef feliciteren met het behalen van jacht diploma en met het hubertus certifiaat met Mariotto

en een dikke knuffel van LOREANA.

cees zei

lijkt ons heel leuk om eens mee te maken een les in jachttraining. Lisa jakkert sluipend alle eenden het water in en Rosa krijgt ook steeds meer de vogeltjes in de gaten. We zijn wel voornemens om binnenkort met de hondjes te gaan speuren, naast de gewone trainingen maar een jachttraining eens bijwonen lijkt ons een geweldige ervaring. Het is voor ons zo onbekend en dat maakt het wellicht leuk om er eens kennis mee te maken.

St├ęphanie zei

Hey Piet en Marie!
Bedankt voor jullie lieve reactie! Dikke knuffel voor Loreana!

Cees, die jachttraining komt vast wel in orde, leuk!

Groetjes,
Steef

redfox zei

ja cees dat is ook leuk ik heb het speurwerk gedaan met Loreana in de klundert daar word ook honden training gegeven .
wij proberen naast het voorjagen op grof-wild ook anderen leuken dingen te doen met onze honden t,ja als je er 10 heb krijgen ze allemaal een beurt nu is mijn man weer met een terrier zweetwerk aan het doen gaan wij ook met de bracco doen . mvg marie
www.Lowlandhuntingterriers.com