zondag 28 augustus 2011

Mooie Bracco Italiano

Ik ben helemaal weg van mijn Bruine Bracco Italiano pup. Daan noemen we hem. Zijn stamboom naam is Nevio Agustino di Ala D'Oro. Prachtig bone, prachtig lichaam, mooie hoekingen en een prachtig adel hoofd. Kleur perfect en dan komt er nog bij dat het een enorme schat is met een prima neus.
Waarom Daan, zijn naam, tja Daan was onze aller eerste hond samen. Daan 1 kwam van het asiel en bleek ipv de boxer kruising pup een argentijnse dog pup te zijn. Daan 1 was de ideale hond. Waar blijft toch de tijd, Daan 1 overleed nu al weer 28 jaar geleden. Jullie snappen dat het tijd werd voor een tweede Daan!
Hier is hij dan...... onze DAANTJE nummer 2


6 opmerkingen:

Stephanie zei

Ben ook helemaal verliefd op jullie Daan!! Dikke knuffels!! Tot gauw!

cees zei

daantje heeft volgens mij ook hele mooie zusjes. wij zijn trots dat er hier in almere eentje daarvan rondloopt. Lisa is haar naam en duikt graag achter de eenden aan en is supersnel. ook een enorme speurneus. Bovendien is Lisa een hondje met humor. Dikwijls lopen de tranen over de wangen. Kortom een super hondje waar we allemaal gek mee zijn.

Stephanie zei

Haha een speurneus, dat wil ik zeer zeker geloven! En ja dat lachen om ze, dat blijft! Geniet nog maar lekker! Groetjes van ome (en papa) Mauro.

Hanneke zei

Wat een prachtig koppie!! Heel veel geluk met deze topper-in-de-dop!

Michel zei

Echt heel mooi!! Net als onze Mose, duidelijk een broerje!

Jaap & Tina Muller/Steffens zei

Dat wordt nog wat. Lijkt me geweldig om al deze puppen kampioen te zien worden... op de show en in het veld.
Dus..., geen tijd te verliezen.....hup "jongens" en "meisjes" aan de slag met jullie puppen-kinderen.