woensdag 20 juli 2011

Bracco Laura in de lappenmand
Vorig jaar liep Laura een ontsteking aan de huid op. Het bleek een hardnekkige bacterie die zich moeilijk liet vangen met Antibiotica. Het gevolg , veel litteken weefsel op en net onder de huid. Laura had hiervan veel hinder. Vorige week leek het erop dat het weer opnieuw zou opspelen. Daarom toch maar de beslissing om de plek operatief te laten verwijderen. Laura maakt het goed. Het enige wat haar nog dwars zit is de kraag.... Laura kan/ wil niet lopen met kraag om, ook niet nadat ik er stukken had uitgeknipt zodat ze wat kan zien. Morgen gaan we op zoek naar een ander soort kraag, dat is een soort zwemband.... kan ze niet bij de wond maar wel kijken..... en dus lopen.

9 opmerkingen:

Michel zei

Ach,die Laura.We hopen dat "de zwemband" fijner is om te dragen.

karlijn zei

sterkte met haar hoop dat het snel weer goed gaat

Jaap & Tina Muller/Steffens zei

Hebben haar aan het lopen gekregen. Het gaat goed met Laura!

Stephanie zei

Hopen dat t snel en mooi geneest! Dikke knuffel voor lieve Laura!

Stephanie zei

Wat een geweldige foto trouwens van Bramare Bice!! Nu al voorstaan!!!

cees zei

gelukkig gaat het weer de goede kant op met Laura. Wel aandoenlijk om te zien met die kap op.
En, het is zeker genieten van alle mooie foto's op de website. Maar ook alle log voor tina die gewoon aanleg heeft om mooie plaatjes te schieten van de bracco's.
Nog twee dagjes geduld en dan wordt mijn jeugddroom werkelijkheid. Eindelijk twee echte trouwe vrienden, die er altijd zijn. Top hoor.

cees zei

de reis is prima verlopen en lisa heeft heerlijk geslapen. onderweg nog even een stop gemaakt voor een plasje en thuis voor de deur al een hoopje. rosa reageert heel vrolijk maar moet nog wel wennen. de combinatie is werkelijk uniek.
mijn droom is werkelijkheid geworden.

Stephanie zei

Cees, fijn dat de reis goed gegaan is. Geniet maar lekker van de twee knappe dames! Dikke knuffels van oom en papa Mauro.

cees zei

DANK JE WEL STEPHANIE EN HET GAAT HIER SUPER MET DE BRACCO'S ROSA EN LISA.REKEN MAAR DAT WE HIER GENIETEN EN EIND VAN DE WEEK LEKKER OP VAKANTIE MET DE HONDJES. DAT WORDT HELEMAAL GENIETEN.
LATER.