maandag 17 mei 2010

Update Bracco Italiano puppen 2010

Met Coccapani alias "Bono" gaat het prima. Hier na zijn eerste zwempartij op foto samen met zijn lieve buurvrouw en natuurlijk de drie buurjongens!

Loreana di Ala D'Oro "Lara" is vorige week voor het eerst met haar baasje mee op jacht geweest. Het was een geweldige ervaring voor zowel hond als baas (en baasje zijn jachtmaat). Alleen maar complimenten voor de pup tijdens dit uitje.

Pia Lotta, beter bekend als Bertha gaat ook lekker. Bij haar baasje Anneke (de bioloog) zou Bertha in haar leven veel leren, maar samen jagen stond niet op het menu. Nu.... Anneke heeft in de gaten dat deze Bracco wel heel veel jachtaanleg heeft en als universitaire gedragdeskundige zit er dan maar een ding op. .... je inschrijven bij de plaatselijke jagersvereniging. Er wordt zelfs al stiekem gedacht aan het meedoen aan veldwedstrijden! Wij juigen dit natuurlijk alleen maar toe.

De zoete Trussardi die in Zweden door het leven gaat als "Baltzar" heeft het ook enorm getroffen met zijn baasjes. Hij traint samen met zijn baas bij een Zweedse jachthonden fokker die al menig jaar voor zijn eigen puppen een jachthondentraining organiseert. Hoewel je natuurlijk niet mag opscheppen kunnen we uit betrouwbare bron laten weten dat ondanks Baltzar twee maanden jonger is dan zijn klasgenoten waarmee hij traint, hij echt de beste van zijn klas is! Op foto is Baltzar te zien met zijn jongste baasje, ze houden van elkaar... zo zoet!


De lieve "Nola", Moana Piozzi di Ala D'Oro in Amerika heeft al menig uurtje in de velden doorgebracht. Samen met haar vriend Cider en haar baasje John wordt er druk gewerkt aan de opvoeding. Het is de bedoeling dat ze een puike jachthond gaat worden. Volgens John doet ze het goed! Op de foto John met Cider en Nola en twee andere Bracco vrienden. Velden genoeg, zo te zien. Amerika het land met onbegrensde mogelijkheden!

"Icor" Corneliani di Ala D'Oro heeft sinds kort een tweede moeder. Als zijn baasjes aan het werk zijn zorgt deze mevrouw voor hem en gaat zij met hem aan de wandel. Er is een leuk filmpje gemaakt van Icor. Hier toont hij hoe lief hij kan spelen met een andere pup (merk chiwawa). Ach, kijk zelf maar.... http://www.youtube.com/watch?v=4NixEuvVtLs Op foto Icor in de auto, hij wordt zo moe van een ritje in de auto.


Emporio di Ala D'Oro, "Piega Luigi" zit natuurlijk ook op jachttrainen. Zijn baasjes en de trainster zijn erg tevreden over hem. Piega heeft vier vrienden bij huis. Allemaal laagbenig. Nu hij zo flink gegroeit is kunnen deze dwergen zo onder hem door... De foto spreekt voor zich!

2 opmerkingen:

Stephanie zei

Erg leuk om te lezen hoe het met de kids gaat! Wat worden ze al weer groot zeg! Dikke knuffels voor allemaal!

Rigmor Fiveltun zei

Seems like happy active babies! Wish them all a happy future :-)