maandag 28 september 2009

Bracco Familie


Onze Tito Pedrini heeft zijn best gedaan (maanden geleden). Dit weekend heb ik vier van zijn kinderen en hun baasjes ontmoet op de show in Maastricht. Stuk voor stuk lieve en goeduitziende bracco's met aardige eigenaren. In de showring gedroegen de puppen zich voorbeeldig. Perla werd beste teef pup en Aldoro beste reu pup. Aldoro werd uiteindelijk tot Beste Pup verkozen en hij en zijn baasje liepen aan het einde van de dag samen als ware profesionals door de erering.
Deze puppen zijn familie, het is grappig bepaalde aspecten te herkennen. Zo vond ik Aldoro erg veel weg hebben van onze Musa. Het was erg leuk om voor het eerst kennis te maken met de eigenaren van Aldoro, Isabel en Twan en van Perla, Christine en haar zoon. Natuurlijk kenden we de eigenaar van Garcia al, dat is Anke de fokster van dit nestje. Linda en Marcel waren er ook, zij hebben Marchello, die wij beter kennen als Enzo!! Toevallig kregen wij een dag voor de show van Alfredo eigenares MarieAndrée die in Canada woont een paar foto's opgestuurd. Zo hebben we dus een goede indruk gekregen over het uiterlijk van deze 8 maanden oude pupjes.
De foto's die we hebben gemaakt zijn inmiddels verstuurd. Ik hoop dat iedereen het leuk gehad heeft en wellicht tot ziens!

3 opmerkingen:

hanneke zei

Ago is trots op z'n kroost! En wij natuurlijk ook...

Jaap & Tina Muller/Steffens zei

Hoi Hanneke
Het was gezellig, een volgende familie bijeenkomst in Zuid Frankrijk? LOL
Dikke kussen voor het mannetje en Chiara!

Jaap & Tina Muller/Steffens zei

Vergeet een knuffel voor poekie....
Bij deze........