dinsdag 15 april 2008

Drukte, stamboom en foto's

Deze week past Jaap op de puppen. Ik "mag" lekker naar mijn werk, waar het op dit moment een stuk minder hard werken is dan thuis. Ja, het valt niet mee om deze kleine rakkers nog de hele dag in toom te houden. Toch genieten we nog iedere dag. De puppen doen het geweldig , zien er prachtig uit en zijn super lief. Op de foto zijn Michelle en Rob te zien met hun kleine spruit! Vandaag zijn de puppen maar heel even buiten geweest, het was ietsje te koud om echt lang buiten te spelen. Bij mijn thuiskomst wachtte mij twee aangename verrassingen, de eerste; Een gezellig bliksembezoek van Steef en Arjan, er zijn dus natuurlijk weer prachtige foto's genomen. Door Steef, ze heeft echt talent (en een mooie camera)! De tweede aangename verrassing; De stambomen van de puppen zijn afgeleverd, dat is echt snel werk van de RvB.
Komende week wordt het nog een beetje drukker. A.s donderdag krijgen wij visite uit het verre zuiden, maar ook uit Finland komen deze dagen bezoekers. Ook dit weekend komen er een aantal puppy eigenaren, om uiteindelijk naar huis te gaan met hun pupje.

1 opmerking:

Stephanie zei

Drukte??? Ze liggen gewoon heerlijk te luieren in het zonnetje met hun lieve kleine grote puppy. Rob en Michelle veel plezier met haar!!