dinsdag 7 februari 2012

Elfstedentocht en Bracco Italiano pech

Ben het voor het eerst eens met Wilders, een nationale feestdag vanwege de Elfstedentocht..... goed idee!
Eerst mijn externe harde schijf stuk......... nu mijn computer. Wat je noemt pech hebben. Voor de mensen die via mail contact zoeken zeg ik, geduld graag. De computer is nu bij de "computerarts", ik hoor morgen hoe het met um gaat :-(

5 opmerkingen:

Michel zei

Wat een ellende daar in Zuidermeer. Maar als je nu eerst Jaap zijn broek is op laat hijsen,kunnen jullie gezellig samen gaan schaatsen! Schijnt goed te zijn als je calorieen wil verbranden!

Jaap & Tina Muller/Steffens zei

Schaatsen, laat me niet lachen. hebben vandaag een hoop geld gevangen voor onze start bewijzen. Marktplaats nog bedankt! En die calorieën lopen we er wel af als we van het geld naar het zuiden gaan! Het verdiende kruisje komt sowieso naar ons toe, die twee met ons startbewijs zagen er erg sportief uit..........

Stephanie zei

Hoe is t nu met je computer??! Balen zeg! Lees t nu pas. Ik ben vanmiddag voor t eerst in 15 jaar weer eens gaan schaatsen. Heb spierpijn!!!! Maar was wel leuk.

Jaap & Tina Muller/Steffens zei

Hee Steef
Nog steeds stuk! Ik baal echt als een stekker. Heb tot eind februari om een stuk op te leveren over de honden (4000 woorden) met mijn foto's. Hopelijk red ik het allemaal nog op tijd. Kan nu natuurlijk ook niet bij mijn email gegevens. Jaap gaat vandaag weer even bellen met de C-arts. We bellen!?

cees zei

nou ik geef jaap gelijk hoor, niks schaatsen. Veel te koud. ik heb ook de elfstedentocht gereden. 3000 rondjes om de houtkachel bij de buren en...... niet een keer gevallen.