zondag 14 maart 2010

Bracco Italiano Club

Leuk hoor al die aandacht uit Italie!
December 2009 werd de clubmatch gehouden van de Bracco Italiano Club (Italie), het was een speciale clubmatch want de club bestond in 2009, 60 jaar.
Wij waren er natuurlijk aanwezig om deel te nemen met onze honden. Hierover hebben we toendertijd ook geschreven. Klik hier om het opnieuw te bekijken en/of voor het eerst te bekijken.

Nu hebben we van het weekend het Bracco Italiano Club blad ontvangen en zien we tot ons grote genoegen dat wij van Ala D'Oro Kennel zeer frequent in dit blad genoemd en te zien zijn.

In het clubblad verslag over de 60 jarige staat de foto waarop Jaap te zien is als hij de prijzen in ontvangst neemt en de uitslagen van onze honden natuurlijk, op de webpagina van de Bracco Italiano Club (SABI) staat deze foto trouwens ook ;-).
Verder is er in het clubblad een artikel geplaatst over een Bracco Italiano club bijeenkomst die de Bracco Italiano Club in Amerika had georganiseerd(gastheer en gastvrouw waren Ralph en Barrie Minnitte). Wij waren daar uitgenodigd om met SABI bestuurslid en vriend Flavio Fusetti een presentatie te houden over het werk en exterieur van de Bracco Italiano. Ook hier hebben we eerder veslag van gedaan op onze pagina, Klik hier om het opnieuw te bekijken en/of voor het eerst te bekijken.
En omdat we er zo dol op zijn.... staat er in het Bracco Italiano club blad dat wij ook aanwezig waren op de raduno in Juni 2009. Klik hier om het verslag opnieuw te bekijken en/of voor het eerst te bekijken.
Hieronder het SABI artikel met foto over het 60 jarig bestaan!

1 opmerking:

Aidamos zei

Hello!
I have been looking att your adorable puppies during all 8 weeks.
We have a Irish Red Setter litter born on same day that your litter.
Got the link to your site from Rigmors blog.We have Agnes, she is a daughter of your lovely breed Valborg.I am so happy for my Bracco and i am shure that there will be more Braccos in this house.
Good luck in the future to all puppies.
Greetings from Sweden
Annika